Bel ons nu: +32(0)479215005

Email: info@qualitygames.be

Winkelwagen

Darts.be verkoopt enkel kwalitatief goede producten. Ale bekende merken zijn daarom in ons assortiment vertegenwoordigd. Zo weet je exact wat je mag verwachten en hoef je niet te twijfelen aan de duurzaamheid van de producten in de webshop. We voeren alle bekende merken van Harrows tot Unicorn en van Bull’s tot Winmau. Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit zodat jij je spelniveau kan verbeteren en goed voorbereid bent op het volgende toernooi.

Voor elk type speler het juiste materiaal

Wereldwijd zijn er verschillende fabrikanten die darts op de markt brengen. Niet elk merk levert echter de juiste kwaliteit. Merken zoals Winmau, Harrows en Unicorn hebben zich in de loop der jaren bewezen. De kwaliteit van deze merken is zonder meer uitstekend. Zo is Winmau reeds jarenlang marktleider op het gebied van dartborden. Dit blijkt onder andere uit het gebruik van het Winmau Blade 4 dartbord wat bij toonaangevende toernooien wordt gebruikt. Ga je liever aan de slag met een goede beginnersset dan biedt het merk Longfield je een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. 

Harrows, Unicorn en Winmau als absolute topmerken

Iedereen die al eens darts heeft gespeeld zal ongetwijfeld bekend zijn met de merken Harrows, Unicorn en Winmau. Alle drie de merken leveren niet alleen topkwaliteit, ze zijn ook nauw betrokken bij de ontwikkelen van nieuwe technologieën om betere darts te produceren. Daarnaast zijn ze sinds jaar en dag verbonden met het darten door een aantal topspelers aan zich te binden. Winmau is daarnaast nauw betrokken bij de BDO, de Britse Darts Organisatie. Het merk is daarnaast hoofdsponsor van een van de meest prestigieuze toernooien, de Winmau World Masters. Unicorn heeft zich daarnaast verbonden aan de PDC, de organisatie waar de meeste Nederlandse topspelers bij zijn aangesloten. Unicorn is trouwens het oudste dartsmerk ter wereld, reeds in de jaren 30 van de vorige eeuw maakten zijn al darts. Het merk Harrows is daarentegen ‘slechts’ sinds de jaren 70 actief en is met name bekend als sponsor van de meest bekende Britste dartspeler ‘Eric Bristow’. 

Merken

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Laden...
Graag even wachten...
x