Bel ons nu: +32(0)479215005

Email: info@qualitygames.be

Winkelwagen
Dartborden

Oefening baart kunst, dat geldt zeker voor jouw favoriete sport. De dartborden die je hier vindt blinken stuk voor stuk uit in kwaliteit, Of je nu op zoek bent naar een echt wedstrijdbord van de hoogste kwaliteit sisalvezels, of een dartbord voor soft tip darts, in het ruime assortiment vind je het dartbord wat het beste bij je past. Darts.be is de leverancier van voor elk type speler, voor de gevorderde competitiespeler, de fanatieke verenigingsspeler of de recreant. Van een enkel wedstrijdbord tot een complete set inclusief pijlen, darts.be is jouw webshop voor alle dartartikelen.

Dartborden zijn leverbaar binnen elk budget. Dat geldt niet alleen voor de bekende traditionele wedstrijdborden van sisal, ook de softtip dartborden zijn leverbaar in elke prijsklasse. Het softtip dartsbord welke gebruikt wordt in combinatie met de softtipdarts is van plastic met kleine gaatjes. Hierdoor worden de pijlen goed vastgehouden. Het grote voordeel van softtipdarts is dat de score automatisch wordt bijgehouden, je hoeft dus niet meer zelf te tellen.

De traditionele dartborden worden gemaakt van sisal, een zeer sterke natuurlijke vezel. Deze vezels worden onder hoge druk samengeperst om de perfecte ronde vorm van het bord te garanderen. Een dartspijl zal door de dichtheid van de vezels op zijn plek worden gehouden. Als de pijl uit het bord wordt gehaald hersteld de vorm zich en je ziet dus geen blijvende schade. Voor een wedstrijdbord is het wel noodzakelijk om dit van tijd tot tijd te draaien om een ongelijkmatige slijtage te voorkomen. De traditionele wedstrijdborden zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een bord met speciaal gevormd metaaldraad om het aantal ‘bounce-outs’ te beperken. Bij andere borden is het metaal grotendeels in het bord verwerkt om het scoringsvlak te vergroten. Kortom, bij darts.be vindt je elk dartbord binnen jouw budget.

Dartborden

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Laden...
Graag even wachten...
x